KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kajtki 2019/2020

Z wychowawcami rodzice mogą się kontaktować telefonicznie (rodzice mają podany numer telefonu) i poprzez Messengera (komunikator internetowy) oraz na podany adres e-mail ps6kajtki@wp.pl w godz. 8.00 - 13.00.

ZDALNE NAUCZANIE
25 - 27 marca 2020r. 
p. Janina Pawłusz
Zajęcia dydaktyczne - Kajtki
p.Monika Goździewicz
Zajęcia dydaktyczne -Kajtki
p. Janina Pawłusz  30 marca- 3 kwietnia 2020r.
Zajęcia dydaktyczne - Kajtki
6 kwietnia- 10 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

14 kwietnia- 17 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

20 kwietnia - 24 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

27 kwietnia - 30 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

4 maja - 8 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

11 maja - 15 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

25 maja- 29 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

1 czerwca - 5 czerwca 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

8 czerwca - 12 czerwca 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

15 czerwca - 19 czerwca 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

29 czerwca- 30 czerwca 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

p. Monika Goździewicz  30 marca- 3 kwietnia 2020r.
Zajęcia dydaktyczne - Kajtki 

6 kwietnia- 10 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

14 kwietnia- 17 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

20 kwietnia- 24 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

27 kwietnia - 30 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

4 maja - 8 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

11 maja - 15 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

18 maja - 22 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

25 maja - 29 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

1 czerwca - 5 czerwca 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

15 czerwca - 19 czerwca 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

22 czerwca - 26 czerwca 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Kajtki

 
RYTMIKA 

Kontakt z nauczycielem p. Magdaleną Gajewską:  rytmikaupatryka@o2.pl 
Rytmika u węża Patryka

Rytmika u węża Patryka część 2

Rytmika u węża Patryka część 3

Rytmika u węża Patryka część 4

Rytmika u węża Patryka część 5

Rytmika u węża Patryka część 6

Rytmika u węża Patryka część 7

Rytmika u węża Patryka część 8

Rytmika u węża Patryka cześć 9

Rytmika u węża Patryka część 10

Rytmika u węża Patryka część 11

Rytmika u węża Patryka część 12

Rytmika u węża Patryka część 13

Rytmika u węża Patryka część 14

Rytmika u węża Patryka część 15

 

JĘZYK ANGIELSKI

25 - 27 marca 2020r.

p. Daria Majcher

Piosenka

Karta pracy

Karta pracy

Karta pracy

Karta pracy

p. Daria Majcher  31.03.2020r.

Piosenka

Karta pracy

p. Daria Majcher  01.04.2020r.

Piosenka

Karta pracy

Karta pracy

Karta pracy

Karta pracy 

Karta pracy

Karta pracy

7 kwietnia 2020r.

Scenariusz zajęć

8 kwietnia 2020r.

Scenariusz zajęć

Memory

14 i 15 kwietnia 2020r.

Scenariusze zajęć

21 i 22 kwietnia 2020r.

Scenariusze zajęć

28 i 29 kwietnia 2020r.

Scenariusze zajęć

5 maja 2020r.

Scenariusz zajęć

6 maja 2020r.

Scenariusz zajęć

12 i 13 maja 2020r.

Scenariusz zajęć

19 i 20 maja 2020r.

Scenariusz zajęć

26 i 27 maja 2020r.

Scenariusz zajęć

2 i 3 czerwca 2020r.

Scenariusz zajęć

9 i 10 czerwca 2020r.

Scenariusz zajęć

16 i 17 czerwca 2020r.

Scenariusz zajęć

23 i 24 czerwca 2020r.

Scenariusz zajęć

30 czerwca 2020r.

Scenariusz zajęć