KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Pszczółki 2019/2020

Z wychowawcami można się kontaktować w godz. 8.00 - 12.30 na podany adres e-mail: ps6pszczolki@wp.pl

ZDALNE NAUCZANIE
25 - 27 marca 2020r. 
p. Monika Maszewska
p. Kinga Szwej
Scenariusz zajęć 25 marca
Scenariusz zajęć 26 marca
Scenariusz zajęć 27 marca

p. Monika Maszewska  30 marca- 3 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

6 kwietnia- 10 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

14 kwietnia- 17 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

20 kwietnia - 24 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

27 kwietnia - 30 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

Informacja dla rodziców

4 maja - 8 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

Realizacja programu antytytoniowego ,,Czyste powietrze wokół nas''

Realizacja programu antytytoniowego ,,Czyste powietrze wokół nas''

11 maja - 15 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

18 maja - 22 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne - Pszczółki

25 maja - 29 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

8 czerwca - 12 czerwca 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

15 czerwca - 19 czerwca 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

29 czerwca - 30 czerwca 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

p. Kinga Szwej  30 marca - 3 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne - Pszczółki

6 kwietnia- 10 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

14 kwietnia - 17 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

20 kwietnia - 24 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

27 kwietnia - 30 kwietnia 2020r.

Zajęcia dydaktyczne - Pszczółki

Informacja dla rodziców

4 maja - 8 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne - Pszczółki

11 maja - 15 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

18 maja - 22 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

25 maja - 29 maja 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

1 czerwca - 5 czerwca 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

8 czerwca - 12 czerwca 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

22 czerwca - 26 czerwca 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

29 czerwca - 30 czerwca 2020r.

Zajęcia dydaktyczne- Pszczółki

 

RYTMIKA

Kontakt z nauczycielem p. Magdaleną Gajewską:  rytmikaupatryka@o2.pl 
Rytmika u węża Patryka

Rytmika u węża Patryka część 2

Rytmika u węża Patryka część 3

Rytmika u węża Patryka część 4

Rytmika u węża Patryka część 5

Rytmika u węża Patryka część 6

Rytmika u węża Patryka część 7

Rytmika u węża Patryka część 8

Rytmika u węża Patryka część 9

Rytmika u węża Patryka część 10

Rytmika u węża Patryka część 11

Rytmika u węża Patryka część 12

Rytmika u węża Patryka część 13

Rytmika u węża Patryka część 14

Rytmika u węża Patryka część 15

 

SZACHY 

p. Sylwia Kowalczyk- Łopata  31.03.2020r.

Zajęcia szachowe dla dzieci 6-letnich

7 kwietnia 2020r.

Zajęcia szachowe

14 kwietnia 2020r.

Zajęcia szachowe

21 kwietnia 2020r.

Zajęcia szachowe

28 kwietnia 2020r.

Zajęcia szachowe

5 maja 2020r.

Zajęcia szachowe

12 maja 2020r.

Zajęcia szachowe

19 maja 2020r.

Zajęcia szachowe

26 maja 2020r.

Zajęcia szachowe

2 czerwca 2020r.

Zajęcia szachowe

 

JĘZYK ANGIELSKI

Kontakt z nauczycielem p. Iwoną Ferlińską:  iwonaferlinska@sp12belchatow.pl

p. Iwona Ferlińska   26.03.2020r.

Temat: Poznajemy alfabet

p. Iwona Ferlińska   30.03.2020r.  i 02.04.2020r.

Temat: Body parts

6 kwietnia i 9 kwietnia 2020r.

Scenariusz zajęć

16 kwietnia 2020r.

Scenariusz zajęć

20 i 23 kwietnia 2020r.
Scenariusz zajęć

28 i 30 kwietnia 2020r.

Scenariusz zajęć

4 i 7 maja 2020r.

Scenariusz zajęć 

11 i 14 maja 2020r.

Scenariusz zajęć

18 i 21 maja 2020r.

Scenariusz zajęć

25 i 28 maja 2020r.

Scenariusz zajęć

1 i 4 czerwca 2020r.

Scenariusz zajęć

8 czerwca 2020r.

Scenariusz zajęć

15 i 18 czerwca 2020r.

Scenariusz zajęć

22 i 25 czerwca 2020r.

Scenariusz zajęć

 

RELIGIA
Kontakt z nauczycielem p. Danutą Kurowską: 
ps6religia@onet.pl

Katecheza- Ostatnia wieczerza

p. Danuta Kurowska  01.04.2020r.

Katecheza

08.04.2020r.

Katecheza

15.04.2020r.

Katecheza

22.04.2020r.

Katecheza

29.04.2020r.

Katecheza

6.05.2020r.

Katecheza

13.05.2020r.

Katecheza

20.05.2020r.

Katecheza

27.05.2020r.

Katecheza

03.06.2020r.

Katecheza

10.06.2020r.

Katecheza

17.06.2020r.

Katecheza

24.06.2020r.

Katecheza