KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Encyklopedia Przedszkolaka

Marzec

27.02.2021
Marzec

Marzec

27.02.2021

"Maszeruje wiosna..." Marzec.docx...

Luty

30.01.2021
Luty

Luty

30.01.2021

"Idzie luty, podkuj buty" Luty1.docx...

Styczeń

30.11.2020
Styczeń

Styczeń

30.11.2020

"Zima, zima, zima..." Styczeń.docx...

Grudzień

30.11.2020
Grudzień

Grudzień

30.11.2020

"...co Mikołaj w worku ma????" Grudzień.docx...

Listopad

31.10.2020
Listopad

Listopad

31.10.2020

Pan Listopad.. Listopad.docx...

Październik

30.09.2020
Październik

Październik

30.09.2020

"....gdym wracał zdyszany z przedszkola..." Październik.docx...

Wrzesień

31.08.2020
Wrzesień

Wrzesień

31.08.2020

Co wrzesień w koszu niesie...? Wrzesień.docx...