KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Dzień Babci i Dziadka

W tym wyjątkowym dniu wszystkim Babciom i Dziadkom składamy moc serdecznych życzeń, a na szeroką relację z tego wydarzenia zapraszamy do zakładki "Grupy" . Przedszkolaki z "Szósteczki" swoją miłość wyraziły na różne sposoby. Kochamy Was!!!...

Dzień Kubusia Puchatka

18 stycznia dzieci na całym świecie obchodzą Dzień Kubusia Puchatka. W tym dniu urodził się autor książek „Kubuś Puchatek” i „Chatka Puchatka” A.A.Milne, które napisał dla swojego synka Krzysia. Wizerunek amatora miodku zamieszkującego Stumilowy Las zna prawie każde dziecko. Ukochany prze...

"Ulepimy dziś bałwana..."

W końcu mogliśmy wspólnie i zaśpiewać i wykonać GO własnoręcznie!!!! Więc, "...ulepimy dziś bałwana No chodź, zrobimy to Tak dawno nie widziałam Cię Nie chowaj się, uciekłaś gdzieś czy co?....- Kraina Lodu...

Pasowanie na Przedszkolaka

Dzień 14 stycznia pozostanie na długo w pamięci dzieci z grupy „Wiewiórek” . Tego właśnie dnia odbyła się ich pierwsza ważna przedszkolna uroczystość – pasowanie na przedszkolaka. Uroczystość rozpoczęła się od krótkiej części artystycznej, w której dzieci zaprezentowały swoje um...

Wigilijne spotkanie

By obejrzeć szeroką relację z tej wyjątkowej uroczystości zapraszamy wszystkich do zakładki "Grupy" . Zobaczycie tam piękno, które przybrało nie jedno imię. Wesołych Świąt!...

Nagrody dla małych Artystów

Z radością informujemy, iż w uroczysty sposób zostały wręczone nagrody dla zwycięzców w konkursie zatytułowanym "Niezwykły świat Marii Kownackiej". Laureatom gratulujemy i zachęcamy do kolejnych plastycznych zmagań!...

Razem na święta

Z radością informujemy, iż Przedszkolaki na "Szóstkę" wzięły udział w szczytnej akcji zorganizowanej przez MEN-  „Razem na Święta”. Celem inicjatywy było niesienie pomocy innym oraz budowanie wspólnot i więzi międzypokoleniowych. Z tej okazji, działań w naszym przedszkolu było wiele. Rado...

Miłość na pierniczkach malowana

Podobno najlepsze pieką nasze Babcie, jednak i w młodym pokoleniu jest siła do pieczenia pierniczków. Efekty okazały się wyśmienite, a oto przepis na pierniczki, na "szóstkę": 1/4 szklanki miłości 80 g ciepła 1/2 szklanki zaangażowania 1 uśmiech 2 i 1/4 szklanki fantazji 1 łyżeczka dobroci ...

"Elfy Trzy"- czyli święta coraz bliżej

Od kilku dni Przedszkolaki z Szósteczki, za pośrednictwem najnowszej technologii mogą oglądać przedstawienie pt. "Elfy Trzy" . Jest to spektakl o świątecznej tematyce, który przenosi widzów na rozśpiewany i roztańczony biegun północny, dzięki bajkowej świątecznej scenografii i kostiumom. Spe...

Mikołajki

07.12.2020
Mikołajki

Mikołajki

07.12.2020

Mikołaj…. to równy GOŚĆ… - zagląda w okna, spaceruje lasem, „łazi” po drzewach, zjada ciasteczka, czyta listy, do tego uciekają Mu Renifery, a Elfy produkują zabawki dla Dzieci…. aaaaa i najważniejsze rozdaje Dzieciom prezenty!!! Sami zobaczcie, co się dzisiaj u nas działo:) I ...

Barbórka, czyli Dzień Górnika

4 grudnia to Dzień Górnika, który przypomina wszystkim ciężką i niebezpieczną pracę ludzi przy wydobywaniu naturalnych bogactw ziemi. Z tej okazji przedszkolaki z  grupy „Słoneczka” zaśpiewały piosenkę pt. „Idzie górnik drogą” oraz złożyły wszystkim Górnikom ży...