KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Plastusie

BAL KARNAWAŁOWY

Karnawał to wspaniały moment na harce, hulanki, bale i kolorową zabawę. Najprawdziwszy bal karnawałowy zawsze wprawia maluchy w radosne podekscytowanie, wywołuje uśmiechy szczęścia i zapisuje w pamięci wspaniałe przeżycia...i tak też się stało:):) Prezentacja  do piosenki Alvaro Soler- Sofia .mp4 Prezentacja ...

Dzień Babci i Dziadka

Życzenia dla Babci i Dziadka muszą być wyjątkowe - tak jak wyjątkowe są to osoby w życiu naszych dzieci. Zobaczcie jakie życzenia, wierszyki i piosenki przygotowały Kochane Wnuki z okazji Dnia Babci i Dziadka, tak zwyczajnie - by podziękować Dziadkom za opiekę i za to, że są. Serce.mp4 Piosenka cz. I.mp4 Piosenka...

Wigilijne spotkanie

Wszystkim, wszystkiego dobrego!! Plastusie- Cicha noc.mp4 Tekst kolędy- Cicha noc.docx...